24 Mart 2015 Salı

9 ay taksitle altın almanın kolay yolu | Hangi mağazadan altın almalı | En hızlı gönderen mağaza hangisi?

Bu makalemde en güvenli, en uygun ve en hızlı altın gönderen mağazaları göreceğiz. Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi telefon alırken 9 aya varan taksitler yaptırabilirsiniz veya kredi çekmek yerine altın alıp bozdurabilirsiniz BURADAN okuyunuz...

Tüm internet sitelerinin ve kuyumcuların aksine n11.com üzerinden bkm express ile ödeme yapmak istediğinizde 9 taksitli altın alabiliyorsunuz demiştik:

1- Öncelikle buraya tıklayıp n11.com'a gidelim, giriş yapalım ve alacağımız ürünleri sepetimize ekleyelim.

2- Buradan BKM Expres'e üye olalım ve alışveriş yapacağımız kredi kartını ekleyelim.



Bu yaz ve bahar ayları için yeni doğan bebekler, düğün ve nişanlar için alınması gereken  8 yarım altın ve 4 çeyrek altını 9 taksitle aldım. 4 taksit yapılabilse de bu kadar altını almak bütçemi çok zorlayacaktı. Umarım herkes faydalanır... :)




 Kısaca BKM Express nedir?

BKM Express hızlı ve kolay bir ödeme sistemidir. BKM Express ile internet üzerinden kart bilginizi paylaşmadan alışveriş yapabilirsiniz.


Peki Neden Bkm Express kullanarak ödeme yapmalıyız?
 
N11 ödeme sistemi altına en fazla 4 taksit yaptırıyor. Ama BKM Express ile ödemeler de vadesiz 9 aya varan taksit yapabiliyorsunuz. Yapmanız gerekenler sırasıyla n11.com girmek, altını sepetinize eklemek en son adresinizi de doğru bir şekilde girdikten sonra ödeme kısmına yönlendirileceksiniz. Ödeme kısmında resimde ki gibi bkm expressi seçip devam ettiğinizde bkm express e giriş yapmanız istenecektir. N11 üyeliğinize girip yaptıktan sonra ödeme yapmak istediğiniz kartı seçip 9 taksit seçeneğini tıklayıp işlemi tamamlayabilirsiniz. İşte bu kadar basit :)


Hangi altını almalıyız? Hangi mağazalardan altın almalıyız? Kaç liraya bozdururuz?

Ziynet altın yani çeyrek, yarım veya tüm altın ihtiyacımız yoksa yani sadece alıp bozdurmak ve telefon almak için yada nakit sağlamak amacıyla alıyorsak kesinlikle külçe altın almalıyız. Çünkü bozdururken fazla zararımız olmaz.

Benim en güvendiğim mağaza HaremAltın, saat 17:00 a kadar olan siparişleri aynı gün kargoluyor. N11 soru cevap kısmından istediğiniz gibi iletişime geçebiliyorsunuz. Her türlü sorunuza cevap veriliyor. Arkadaşımın kredi kartı boçlarını taksitlendirmek için bu üründen 15 bin liralık aldık mesela: TIKLAYIN>>

Limit olan kredi kartından aldık diğerine yatırdık. Bu şekilde bir ayda ödenmesi gereken borçlar 9 taksite bölünmüş oldu.

 Altın gelene kadar yükselme olmazsa hemen bozdurduğunuzda gramını aldığınız fiyattan 4 lira aşağıya bozuyorlar. Alırken gramına 99 lira verdiniz diyelim 95 liraya bozdurabiliyorsunuz. Kredi kartınızdan 9 taksitli 2500 lira nakit çekmek için vermeniz gereken tutar sadece 100 lira.  En uygun kredi veren bankadan bu tutarda bir krediyi en az 200 lira faizle alabiliyorsunuz.

Mağazadan kendi bütçenize göre daha düşük veya daha yüksek tutarlı gram altınlaran seçebilirsiniz. HaremAltın mağazasına gitmek için buraya tıklayın

Cephaneci biraz daha uygun veriyor ama dezavantajları var: Birincisi karşınızda pek muhatap bulamıyorsunuz. İkinsici ürünler bazen aynı gün kargolansa da bazen 4 günü bulabiliyor. Cephaneci de güvenilir mağazalardan diğer mağazalara göre tabiki tercih edilebilir.

Cephaneci mağazasına gitmek için buraya tıklayın.

Şunuda son olarak belirteyim:  Diğer altın türlerinde de haremaltın, tuğrul kuyumculuk veya cephaneciyi tercih edebilirsiniz. Sonuçta 9 ay taksitle ihtiyacınızı karşılamış olacaksınız.  

Herkese iyi alışverişler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder